
>
Михайлов, Валерій Михайлович.Основні особливості комбінованого способу смаження на основі електроконтактного нагріву [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко //
Михайлов, Валерій Михайлович.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - Ч. 1. - С. 347-348.
Додаткові точки доступу:
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|