>
Загорулько, Андрій Миколайович.Підвищення харчової цінності рахат-лукуму шляхом використання рослинної сировини [Текст] / А. М. Загорулько, С. О. Бабаєв //
Загорулько, Андрій Миколайович.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 117.
Додаткові точки доступу:
Бабаєв, С. О.
Додаткові точки доступу:
Бабаєв, С. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |