
>
Вплив кріодобавок на стан води в мармеладі [Текст] / Д. С. Догадіна, К. Е. Демішева ; наук. керівник: М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 53.
Додаткові точки доступу:
Догадіна, Д. С.
Демішева, К. Е.
Артамонова, Майя Володимирівна\наук. керівник\
Шматченко, Наталя Василівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Догадіна, Д. С.
Демішева, К. Е.
Артамонова, Майя Володимирівна\наук. керівник\
Шматченко, Наталя Василівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|