
>
Development of equipment for implementation of the combined process of Jerusalem artichoke peeling [Text] / D. Dmytrevskyi, D. Horielkov, R. Lazurenko, O. Procenko //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 148-155.
Додаткові точки доступу:
Dmytrevskyi, D.
Horielkov, D.
Lazurenko, R.
Procenko, O.
Додаткові точки доступу:
Dmytrevskyi, D.
Horielkov, D.
Lazurenko, R.
Procenko, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитрарій |