
>
Використання сировини – донора іонів кальцію в технологіях структурованих харчових систем [Текст] / Г. І. Бондаренко, консультант: Є. О. Яранцева, О. Ю. Нагорний ; наук. керівник: П. П. Пивоваров, О. П. Тищенко //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 7.
Додаткові точки доступу:
Бондаренко, Г. І.
Яранцева, Євгенія Олександрівна
Нагорний, Олександр Юрійович
Пивоваров, Павло Петрович\наук. керівник\
Тищенко, Ольга Павлівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Бондаренко, Г. І.
Яранцева, Євгенія Олександрівна
Нагорний, Олександр Юрійович
Пивоваров, Павло Петрович\наук. керівник\
Тищенко, Ольга Павлівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|