
>
Improvement of biotechnological interesterification of fatty systems via usage of immobilized enzyme preparation [Text] / A. Belinska , O. Bliznjuk, O. V. Shcherbak, N. Masalitina, L. Myronenko, O. Varankina, S. Samoilenko, V. M. Borovkova, N. Kibenko, V. Timchenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies : подано до друку. - 2022. - Vol. 6, Issue 120.
Додаткові точки доступу:
Belinska , A.
Bliznjuk, O.
Shcherbak, Olena
Masalitina, N.
Myronenko, L.
Varankina, O.
Samoilenko, S.
Borovkova, V. M.
Kibenko, N.
Timchenko, V.
Додаткові точки доступу:
Belinska , A.
Bliznjuk, O.
Shcherbak, Olena
Masalitina, N.
Myronenko, L.
Varankina, O.
Samoilenko, S.
Borovkova, V. M.
Kibenko, N.
Timchenko, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|