
>
Дослідження процесу уварювання соку та його імітаційне моделювання [Текст] / О. А. Маяк, А. М. Сардаров, С. М. Костенко, О. Ю. Гриценко //
Удосконалення процесів і обладнання харчових та хімічних виробництв : матеріали XVII Міжнар. наук. конф., м. Одеса, Одес. нац. акад. харч. технологій, 3-8 верес. 2018 р. - Одеса : ОНАХТ, 2018. - С. 94-99.
Додаткові точки доступу:
Маяк, Ольга Анатоліївна
Сардаров, А. М.
Костенко, Станіслав Миколайович
Гриценко, О. Ю.
Додаткові точки доступу:
Маяк, Ольга Анатоліївна
Сардаров, А. М.
Костенко, Станіслав Миколайович
Гриценко, О. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|