
>
Технологія бутербродної продукції на основі квасолі [Текст] / Д. О. Харьковщенко ; наук. керівник О. О. Гринченко ; консультант В. О. Потапов //
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 322-330.
Додаткові точки доступу:
Харьковщенко, Д. О.
Гринченко, Ольга Олексіївна\наук. керівник\
Потапов, Володимир Олексійович\конс.\
Додаткові точки доступу:
Харьковщенко, Д. О.
Гринченко, Ольга Олексіївна\наук. керівник\
Потапов, Володимир Олексійович\конс.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|