
>
Черевко, Александр Иванович.Усовершенствование способа жарки рубленых изделий [Текст] / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко //
Черевко, Александр Иванович.
Техника и технология пищевых производств : тезисы докл. Междунар. науч. конф. студентов и аспирантов, г. Могилев. - Могилев : МГУП, 2015. - С. 226.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Ляшенко, Богдан Витальевич
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Ляшенко, Богдан Витальевич
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|