
>
Development of nanotechnology for processing chickpea into protein vegetable additives and new generation of confectionery products with their use [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarska, Т. Kotyuk, O. Pogarskiy, K. Balabai //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 6, № 11 (108). - P. 27-36. - DOI https://doi.org/10.15587/1729-4061.2020.217928.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarska, Viktoriya
Kotyuk, Т.
Pogarskiy, Oleksiy
Balabai, K.
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarska, Viktoriya
Kotyuk, Т.
Pogarskiy, Oleksiy
Balabai, K.
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|