
>
Ebonugwu, O.Research of the process of ultrafiltration concentration curdy whey [Text] / O. Ebonugwu, V. Guzenko, Z. Mazniyak //
Ebonugwu, O.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 14-16.
Додаткові точки доступу:
Guzenko, Vasyl
Mazniyak, Z.
Додаткові точки доступу:
Guzenko, Vasyl
Mazniyak, Z.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |