
>
Вплив процесу бланшування на харчову та біологічну цінність айви [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, В. І. Михайлик //
World science: problems, prospects and innovations : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф., м. Торонто, 25-27 листоп. 2020. - 2020. - P. 740-744.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Сподар, Катерина Вікторівна
Карбівнича, Тетяна Василівна
Михайлик, Володимир Іванович
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Сподар, Катерина Вікторівна
Карбівнича, Тетяна Василівна
Михайлик, Володимир Іванович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|