
>
Серік, Максим Леонідович.Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст] / М. Л. Серік, Т. М. Головко //
Серік, Максим Леонідович.
Обладнання та технології харчових виробництв : темат. збірник наук. пр. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. - Вип. 26. - С. 328-335.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|