
>
Evaluation of quality characteristics of fermented acidophilic product with B. Bifidum and Prunus padus extract [Electronic resource] / A. Utebaeva, E. Gabrilyants, Z. Abish, V. Yevlash //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 2, Issue 11-128. - P. 13-25. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.300373.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Utebaeva, A.
Gabrilyants, E.
Abish, Z.
Yevlash, Viktoriia
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Utebaeva, A.
Gabrilyants, E.
Abish, Z.
Yevlash, Viktoriia
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |