>
Yancheva, M.Medico biological aspects in usage of collagen containing raw material [Text] / M. Yancheva, L. Scurichina, E. Dromenko //
Yancheva, M.
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 199-200.
Додаткові точки доступу:
Scurichina, L.
Dromenko, E.
Додаткові точки доступу:
Scurichina, L.
Dromenko, E.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|