637.358
Г 95
(канд. техн. наук).
Технологія пасти закусочної емульсійного типу з використанням сиру кисломолочного нежирного [Текст] / П. В. Гурський //
Інженерія переробних і харчових виробництв. - . - № 1 (2). - С. 18-22..
(Шифр в БД І915445/2016/1(2))
УДК
637.358

Ключові слова: паста закусочна -- паста закусочная -- сир кисломолочний -- творог кисломолочный --
Анотація:
Розроблено технологію паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного. Досліджено фактори, які впливають на структуру продукту та механізми їх регулювання. Визначено рецептурний склад та основні параметри технологічного процесу виробництва паст.
Разработана технология паст закусочных на основе творога нежирного. Исследованы факторы, которые влияют на структуру продукта и механизмы их регулирования. Определены рецептурный состав и основные параметры технологического процесса производства паст.