
>
637.358
Г 95
Гурський, Петро Васильович (канд. техн. наук).Технологія пасти закусочної емульсійного типу з використанням сиру кисломолочного нежирного [Текст] / П. В. Гурський //
Г 95
Гурський, Петро Васильович (канд. техн. наук).
Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2016. - № 1 (2). - С. 18-22..
(Шифр в БД І915445/2016/1(2))
Ключові слова: паста закусочна -- паста закусочная -- сир кисломолочний -- творог кисломолочный --
Анотація:
Розроблено технологію паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного. Досліджено фактори, які впливають на структуру продукту та механізми їх регулювання. Визначено рецептурний склад та основні параметри технологічного процесу виробництва паст.
Разработана технология паст закусочных на основе творога нежирного. Исследованы факторы, которые влияют на структуру продукта и механизмы их регулирования. Определены рецептурный состав и основные параметры технологического процесса производства паст.
(Шифр в БД І915445/2016/1(2))
УДК | |
637.358 |
Ключові слова: паста закусочна -- паста закусочная -- сир кисломолочний -- творог кисломолочный --
Анотація:
Розроблено технологію паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного. Досліджено фактори, які впливають на структуру продукту та механізми їх регулювання. Визначено рецептурний склад та основні параметри технологічного процесу виробництва паст.
Разработана технология паст закусочных на основе творога нежирного. Исследованы факторы, которые влияют на структуру продукта и механизмы их регулирования. Определены рецептурный состав и основные параметры технологического процесса производства паст.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|