
>
Основи кулінарної майстерності [Текст] : метод. вказівки до лаборатор. практикуму за темою Механічна та теплова кулінарна обробка харчових продуктів з дисципліни для студентів спец. 7.091711 ден. та заоч. форм навчання / уклад.: Н. В. Чорна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 38 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна\уклад.\
Загоскина, Л. Г.\уклад.\
Терещенко , Л. В.\уклад.\
Журавльов, С. В.\уклад.\
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна\уклад.\
Загоскина, Л. Г.\уклад.\
Терещенко , Л. В.\уклад.\
Журавльов, С. В.\уклад.\
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|