
>
Обґрунтування параметрів технологічного процесу виробництва рогаликів та дрібноштучних хлібобулочних виробів з удосконаленням тістоокруглювальної машини [Текст] / С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко, М. І. Буряков, Д. О. Пришляк //
Сучасна інженерія агропромислових і харчових вироб-ництв : матеріали Міжнар. наук-практ. конф., 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 19-20.
Додаткові точки доступу:
Денисенко, Сергій Анатолійович
Іващенко, Сергій Григорович
Буряков, М. І.
Пришляк, Д. О.
Додаткові точки доступу:
Денисенко, Сергій Анатолійович
Іващенко, Сергій Григорович
Буряков, М. І.
Пришляк, Д. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2131 |