>
Технологія кріозаморожених хлорофілвмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. М. Михайлов, О. С. Погарський, С. М. Лосєва //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 89-90.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Михайлов, Валерій Михайлович
Погарський, Олексій Сергійович
Лосєва, С. М.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Михайлов, Валерій Михайлович
Погарський, Олексій Сергійович
Лосєва, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|