>
Investigation of hygroscopic properties and porosity of glued reinforced sausage casings [Text] / V. Оnishchenko, A. Pak, A. Goralchuk, L. Shubina, V. Bolshakova, Samvel Inzhyyants, A. Pak, O. Domanova //
EUREKA: Life Sciences, Food Science and Technology. - 2021. - № 1. - С. 31-36..
Додаткові точки доступу:
Оnishchenko, Vyacheslav
Pak, Andrey
Goralchuk, Andrii
Shubina, Lidiia
Bolshakova, Viktoria
Samvel Inzhyyants
Pak, Alina
Domanova, Olena
Додаткові точки доступу:
Оnishchenko, Vyacheslav
Pak, Andrey
Goralchuk, Andrii
Shubina, Lidiia
Bolshakova, Viktoria
Samvel Inzhyyants
Pak, Alina
Domanova, Olena
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |