
>
Серік, Максим Леонідович.Технологія м’ясних посічених виробів із використанням напівфабрикату білково-мінерального [Текст] / М. Л. Серік, Т. М. Головко, В. В. Полупан //
Серік, Максим Леонідович.
Наукові праці Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2013. - Вип. 44, Т. 2. - С. 189-193.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Полупан, Валентин Вадимович
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Полупан, Валентин Вадимович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|