
>
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. [текст] : метод. вказівки до написання курс. роботи для студентів спец. 201 Агрономія / уклад.: Л. М. Пузік, А. В. Бондарев, В. А. Бондаренко. - Харків : ХНАУ ім. В. В. Докучаєва, 2017. - 40 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Пузік, Людмила Михайлівна\уклад.\
Бондарев, А. В.\уклад.\
Бондаренко, Вероніка Анатоліївна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Пузік, Людмила Михайлівна\уклад.\
Бондарев, А. В.\уклад.\
Бондаренко, Вероніка Анатоліївна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|