
>
Дослідження процесу підсушування часнику перед очищенням [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, К. Г. Мельник //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 238-239.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Терешкін, Олег Георгійович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Мельник, К. Г.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Терешкін, Олег Георгійович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Мельник, К. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|