
>
Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, Р. Д. Таубер, Т. С. Маціпура, О. А. Каплун //
ScienceRise. - 2017. - № 5 (34). - С. 38-45.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Радченко, Л. О.
Таубер, Р. Д.
Маціпура, Т. С.
Каплун, О. А.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Радченко, Л. О.
Таубер, Р. Д.
Маціпура, Т. С.
Каплун, О. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|