
>
Інноваційна технологія виробництва консервованої квасолі [Текст] / А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов, О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов //
Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали XI Міжнар. спеціаліз. наук.-практ. конф., 25 жовт. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022.
Додаткові точки доступу:
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Михайлов, Б. В.
Бабанова, О. І.
Бабанов, І. Г.
Додаткові точки доступу:
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Михайлов, Б. В.
Бабанова, О. І.
Бабанов, І. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|