
>
Дроботько, І. І.Товарний асортимент компанії: роль та специфіка формування [Текст] / І. І. Дроботько, наук. керівник Т. М. Квятко //
Дроботько, І. І.
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищої освіти, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2021.
Додаткові точки доступу:
Квятко, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Квятко, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|