
>
Шидакова-Каменюка, О. Г.Вплив насіння чіа на якісні характеристики та хімічний склад кремово-збивних цукерок [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв, Г. В. Степанькова //
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі : зб. наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2019. - № 1 (29). - С. 185-199.
Додаткові точки доступу:
Шкляєв, О. М.
Степанькова, Галина Вячеславівна
Додаткові точки доступу:
Шкляєв, О. М.
Степанькова, Галина Вячеславівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|