
>
Reseach of microbiological indices of quality of confectionery glaze with the addition of grape seed powders [Text] / O. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samokhvalova, O. Savchenko //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 1 (25). - С. 244-256.
Додаткові точки доступу:
Gorodyska, O.
Grevtseva, N.
Samokhvalova, Olga
Savchenko, O.
Додаткові точки доступу:
Gorodyska, O.
Grevtseva, N.
Samokhvalova, Olga
Savchenko, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозіторій |