>
Удосконалення технології зефіру з додаванням плодоовочевої пасти, отриманої низькотемпературним концентрування [Текст] / Н. В. Титаренко, Е. Б. Ібаєв ; наук. керівник: А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько //
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, ф-т мехатроніки та інжинірингу Держ. біотехнол. ун-ту, 26 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 20-21.
Додаткові точки доступу:
Титаренко, Н. В.
Ібаєв, Е. Б.
Загорулько, Андрій Миколайович\наук. керівник\
Загорулько, Олексій Євгенович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Титаренко, Н. В.
Ібаєв, Е. Б.
Загорулько, Андрій Миколайович\наук. керівник\
Загорулько, Олексій Євгенович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозиторій |