
>
Удосконалення технології зефіру з додаванням плодоовочевої пасти отриманої низькотемпературним концентрування [Текст] / Н. В. Титаренко, Е. Б. Ібаєв ; наук. керівник: А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько //
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 20-21.
Додаткові точки доступу:
Титаренко, Н. В.
Ібаєв, Е. Б.
Загорулько, Андрій Миколайович\наук. керівник\
Загорулько, Олексій Євгенович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Титаренко, Н. В.
Ібаєв, Е. Б.
Загорулько, Андрій Миколайович\наук. керівник\
Загорулько, Олексій Євгенович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |