>
Byelyayeva, I..The technology of ice cream based on whey with functional additives [Text] / I. Byelyayeva, G. Deinychenko, A. Dubinina //
Byelyayeva, I..
With Food to Health : Book of Abstracts 13th International Scientifical and Professional Conference, Osijek, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology, September 16-17, 2021. - 2021. - P. 102.
Додаткові точки доступу:
Deinychenko, G.
Dubinina, A.
Додаткові точки доступу:
Deinychenko, G.
Dubinina, A.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|