
>
Щербак, Т. А.Теплова обробка овочів та її вплив на формування якості готової продукції [Текст] / Т. А. Щербак, наук. керівник Т. М. Летута //
Щербак, Т. А.
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 304-313.
Додаткові точки доступу:
Летута, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Летута, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|