
>
Дослідження впливу рецептурних компонентів пасти закусочної на температуру плавлення [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, О. Є. Оліщук, Д. О. Бідюк //
Наука і соціальні проблеми суспільства : харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків : ХДУХТ, 2006. - Ч. 1. - С. 348-350..
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Оліщук, О. Є.
Бідюк, Д. О.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Оліщук, О. Є.
Бідюк, Д. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|