
>
Improving a technique for producing a polycomponent semi-finished product with high degree of readiness for 3-D printing of functional food [Electronic resource] / A. Zahorulko, I. Voronenko, I. Bozhydai, A. Pogarskiy, E. Ibaiev, N. Ponomarenko, O. Bereza, O. Khytko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 5, Issue 11-131. - P. 62-71. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.313973.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Voronenko, I.
Bozhydai, Iryna
Pogarskiy, Aleksey
Ibaiev, E.
Ponomarenko, N.
Bereza, O.
Khytko, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Voronenko, I.
Bozhydai, Iryna
Pogarskiy, Aleksey
Ibaiev, E.
Ponomarenko, N.
Bereza, O.
Khytko, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |