>
Podvorna, L.Approches innovantes pour évaluer la qualité de service dans le secteur de restauration [Text] / L. Podvorna, R. Shvachko //
Podvorna, L.
Сучасні тенденції у науці : збірник студент. наук. пр. ХНУ ім. В. Н. Каразіна. - Харків, 2020. - С. 95-99.
Додаткові точки доступу:
Shvachko, R.
Додаткові точки доступу:
Shvachko, R.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|