>
Джуглей, К. В.Аналіз чинників, що визначають вибір підприємства харчування споживачами Харкова [Текст] / К. В. Джуглей, В. Г. Беліченко ; наук. керівник О. П. Афанасьєва //
Джуглей, К. В.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 2. - С. 271.
Додаткові точки доступу:
Беліченко, В. Г.
Афанасьєва, Оксана Пилипівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Беліченко, В. Г.
Афанасьєва, Оксана Пилипівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|