>
Перцевой, Федір Всеволодович.Харчові технології [Текст] : навч. посібник / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Н. В. Камсуліна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 169 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Перцевой, Федір Всеволодович.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|