
>
Гурський, Петро Васильович.Розморожування м’яса у вакуумі [Текст] / П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, А. В. Серікова //
Гурський, Петро Васильович.
Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали XXI Міжнар. форуму молоді, Держ. біотехнол. ун-т, 10-11 квіт. 2025 р. - Харків : ООО «ПромАрт», 2025. - С. 134.
Додаткові точки доступу:
Іващенко, Сергій Григорович
Серікова, А. В.
Додаткові точки доступу:
Іващенко, Сергій Григорович
Серікова, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |