
>
Сучасні досягнення харчової науки [Текст] : навч. посібник для студентів і аспірантів спец. 181 Харчові технології, у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, Л. З. Шильман, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, П. В. Гурський, Н. Г. Гринченко, О. Ю. Нагорний. - Херсон : Олді+, 2022. - 352 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, В. І.
Шильман, Л. З.
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Нагорний, Олександр Юрійович
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, В. І.
Шильман, Л. З.
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Нагорний, Олександр Юрійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|