
>
Grynchenko, Nataliya.Study of quality indicators of fermented-milk cheese obtained from skimmed milk at a controlled content of calcium [Electronic resource] / N. Grynchenko, D. Tiutiukova, P. Pyvovarov //
Grynchenko, Nataliya.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 6, Issue 11(90). - С. 11-21. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.117136.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tiutiukova, Daria
Pyvovarov, Pavlo
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tiutiukova, Daria
Pyvovarov, Pavlo
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |