>
Andreeva, Svitlana.Study of microstructure of physically modified starches to justify the use in sauce technology [Electronic resource] / S. Andreeva, M. Kolesnikova //
Andreeva, Svitlana.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 5, Issue 11. - P. 4-8. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.27571.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Kolesnikova, Marina
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Kolesnikova, Marina
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |