
>
Анциферова, А. В.Нанотехнологія білкових наноструктурованих продуктів із гороху з використанням процесів механоактивації [Текст] / А. В. Анциферова ; наук. керівник: В. В. Погарська, Т. В. Котюк //
Анциферова, А. В.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 120.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\наук. керівник\
Котюк, Т. В.\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\наук. керівник\
Котюк, Т. В.\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|