
>
Способи стабілізації кольору рослинної сировини під час її переробки [Текст] / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Ю. М. Хацкевич, С. О. Ленерт //
Київський нац. ун-т харчових технологій : збірник наук. пр. НУХТ. - 2017. - № 3. - С. 121-141.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Т. В.
Хацкевич, Ю. М.
Ленерт, С. О.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Т. В.
Хацкевич, Ю. М.
Ленерт, С. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|