
>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукру [Текст] / А. А. Дубініна, І. Ф. Овчиннікова, О. С. Круглова //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 172-177.
Додаткові точки доступу:
Овчиннікова, І. Ф.
Круглова, О. С.
Додаткові точки доступу:
Овчиннікова, І. Ф.
Круглова, О. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|