
>
Вплив ультразвукової обробки на продукти харчування [Текст] / Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, Д. А. Нечипоренко, В. М. Червоний //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 220-224.
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Чеканов, Микола Анатольович
Нечипоренко, Д. А.
Червоний, Віталій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Чеканов, Микола Анатольович
Нечипоренко, Д. А.
Червоний, Віталій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|