
>
Наукові основи технологій харчової продукції лікувально- профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів [Текст] / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко //
Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5, Ч. 2. - С. 131-142.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Неклеса, О. П.
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Коротаєва, Є. О.
Тютюкова, Д. О.
Діхтярь, Альона Миколаївна
Мряченко, Н. В.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Неклеса, О. П.
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Коротаєва, Є. О.
Тютюкова, Д. О.
Діхтярь, Альона Миколаївна
Мряченко, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|