
>
Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт. Розділ. Технологія молочних продуктів дитячого харчування / авт.-уклад.: Р. Ю. Павлюк [та ін.]. - Харків : Форт, 2019. - 52 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.\авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Максимова, Н. П.\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.\авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Максимова, Н. П.\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|