>
Головко, Микола Павлович.Нова технологія одержання харчового кісткового напівфабрикату (хкн) з харчової кістки [Текст] / М. П. Головко, С. В. Журавльов, Ф. В. Перцевой //
Головко, Микола Павлович.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 116-117.
Додаткові точки доступу:
Журавльов, С. В.
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Журавльов, С. В.
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|