
>
Нанотехнології оздоровчих продуктів "NatureSuperFood" – плодоовочевого морозива (сорбетів) із рекордним вмістом БАР для імунопрофілактики [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, В. А. Павлюк, О. Є. Тельонков, О. С. Погарський, Ю. П. Какадій, Т. А. Стуконоженко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 7-31.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, В. А.
Тельонков, О. Є.
Погарський, Олексій Сергійович
Какадій, Ю. П.
Стуконоженко, Т. А.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, В. А.
Тельонков, О. Є.
Погарський, Олексій Сергійович
Какадій, Ю. П.
Стуконоженко, Т. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |