
>
Андрющенко, Ірина Сергіївна.Особливості формування витрат операційної діяльності за видами господарських процесів у підприємствах ресторанного господарства [Текст] / І. С. Андрющенко, Т. М. Полтавець //
Андрющенко, Ірина Сергіївна.
WORLD SCIENCE: multidisciplinary scientific edition. - 2017. - № 11 (27), Vol. 2. - P. 7-11.
Додаткові точки доступу:
Полтавець, Т. М.
Додаткові точки доступу:
Полтавець, Т. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|