
>
Improving «Marshmallow Production Technology By Adding The Fruit And Vegetable Paste Obtained By Low-Temperature Concentration» [Text] / M. Bondar, A. Solomon , N. Fedak, M. Paska , A. Hotvianska , L. Polozhyshnikova , D. Mironov , L. Kushch //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 5. - С. 43-50.
Додаткові точки доступу:
Bondar, M.
Solomon , A.
Fedak, Natalia
Paska , M.
Hotvianska , A.
Polozhyshnikova , L.
Mironov , D.
Kushch, Liudmila
Додаткові точки доступу:
Bondar, M.
Solomon , A.
Fedak, Natalia
Paska , M.
Hotvianska , A.
Polozhyshnikova , L.
Mironov , D.
Kushch, Liudmila
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|